Bevezetés!

 2008.12.09. 10:29

Csak semmi szájtépés! Meg fogunk tanulni angolul!

Mit? Nem hallom? Mondjuk ki hangosan egyszerre: „Meg fogunk tanulni angolul!” Hangosabban! Határozottabban! „Meg fogunk tanulni angolul!” Hangosabban! „Meg fogunk tanulni angolul!”
Na, erről van szó. De hogy csináljuk? Amit nem tudunk megúszni az a tanulás. A többi csak cicoma, de jó arra, hogy lendületbe tartsuk magunkat. Vágjunk bele.
 

Drága kommentezők, imígyen könyörgök nektek, gyertek és anyázzatok, kritizáljatok, hiszen ti lennétek azok, akik a tévedéseinkre, botlásainkra felhívjátok majd a figyelmünket oktondi tanulóknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunkangolul.blog.hu/api/trackback/id/tr85812751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 18:53:16

Elnézést az off beírásért, valahogy el kell érjelek.

A polblogomba írtál, és én válaszoltam is rá, azóta is várom, hogy írj. A lényeg, hogy kérlek, írd meg ott, hol és hogyan elérhető, amit publikáltál a témában, mert ha nem esett volna le elsőre, engem az igencsak érdekelne.

Újból elnézést kérek, és ha elolvastad, nyugodtan töröld, mert nem ide való, viszont nagyon várom válaszodat akár a mailcímemre, akár a blogba.

mavo

Gilyannkata 2009.05.04. 22:48:51

na de hol a folytatás???? türelmetlenül várom kedves tanárbácsi, vagy tanárnéni (a stilusodról itélve inkább bácsi) a folytatást......pleeeeeeeeaz
süti beállítások módosítása